Roxeanne Hazes gaat op najaarstour!

In september verschijnt het langverwachte debuutalbum van Roxeanne Hazes. Na het succes van single ‘Ik Was Toch Je Meisje’ volgt nog deze zomer single ‘In Mijn Bloed’, de titeltrack van het album dat in september verkrijgbaar is. Op 7 september wordt het album feestelijk gepresenteerd in Melkweg Amsterdam. In oktober en november is Roxeanne Hazes met band te horen door heel het land tijdens de grote In Mijn Bloed-albumtour.

Dit voorjaar bracht Roxeanne Hazes haar eerste single Ik Was Toch Je Meisje uit. Het nummer werd gelijk een groot succes met meer dan een half miljoen streams en nog meer views op de spraakmakende videoclip. Radio 2 DJ Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en op de zender werd Ik Was Toch Je Meisje dan ook Topsong. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538 en MTV was het nummer veelvuldig te horen en te zien.  In augustus verschijnt de opvolger en tevens titeltrack ’In Mijn Bloed’. Dan zal ook meer bekend worden over de datum, tracklist, albumcover en meer details over het langverwachte debuutalbum van Roxeanne Hazes.

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Twee jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. De ticketverkoop van de In Mijn Bloed-tour en albumpresentatie zijn per direct gestart via de diverse zalen.

ROXEANNE HAZES – IN MIJN BLOED ALBUMTOUR

Melkweg Amsterdam Don 7-Sep [ALBUMPRESENTATIE]

Victorie Alkmaar Zat 14-Okt

Burgerweeshuis Deventer Vrij 20-Okt

Doornroosje Nijmegen Zat 21-Okt

Patronaat Haarlem Vrij 27-Okt

Mezz Breda Do 02-Nov

Neushoorn Leeuwarden Vrij 03-Nov

Tivoli De Helling Utrecht Zo 05-Nov

Metropool Hengelo Vrij 10-Nov

Paard Den Haag Do 23-Nov

Gigant Apeldoorn Vrij 24-Nov

De Meester Almere Zat 25-Nov