Diggy Dex genomineerd

Diggy Dex genomineerd voor Buma NL awards!

Maar liefst 15 Nederlandse artiesten, verdeeld over vijf categorieën, hebben een nominatie ontvangen voor de Buma NL Awards.

De prestigieuze muziek-vakprijzen worden 20 september uitgereikt tijdens Buma NL, het grootste evenement ter promotie van de Nederlandstalige muziek.

De Buma NL Awards, die dit jaar voor de zevende keer door Buma Cultuur worden uitgereikt, zijn gebaseerd op harde cijfers van de airplay, digitale- en fysieke verkoop.

Samen met JW Roy is Diggy Dex genomineerd voor beste single met ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’
Ook maken Borsato en Meeuwis met respectievelijk hun singles Mooi en Dankjewel kans op een Buma NL Award in de categorie Beste Single – Pop.

Over Buma NL
Buma NL is de conferentie en het festival voor Nederlandstalige muziek. Buma NL is een eendaags evenement dat met panels, discussies en showcases het professionele middelpunt is voor iedereen die werkt voor en met het Nederlandstalige repertoire. De opzet is enerzijds om professionals uit de industrie op de hoogte te brengen van wat er speelt en de sector te mobiliseren, te faciliteren en te versterken om uiteindelijk de erkenning voor de Nederlandstalige muziek te vergroten. Anderzijds om het publiek een programma te bieden van het beste uit de Nederlandstalige muziek.

Boek Diggy Dex: http://twistagency.nl/boek-diggy-dex