Boek een artiest in 1 klik!

Brainpower te boeken bij Twist Agency

Brainpower heeft deze week gekozen voor een samenwerking met boekingskantoor Twist Agency. De rapper die successen vierde met hits als Dansplaat en Boks Ouwe, is vanaf nu via Twist Agency te boeken met zijn volledige liveband of met DJ. Daarnaast is Brainpower ook te boeken voor workshops en als spreker.

Brainpower is een sterk en zeer ervaren live artiest die met oa 6 optredens op Lowlands, 5 x Noorderslag, 2 x Pinkpop en met in totaal ruim 3000 shows in binnen- en buitenland de nodige podiumervaring meebrengt naar het roster van Twist Agency. Casper Knipscheer van Twist Agency zegt daarover: “we zijn blij dat we er een artiest met zoveel ervaring bij hebben. We kijken dan ook uit naar de mooie projecten die in het verschiet liggen.”

De rapper heeft 10 albums met een top 100 notering uitgebracht en meer dan 20 gouden & platina platen en diverse andere awards ontvangen voor zijn werk. Bovendien is hij de eerste Nederlandstalige solo MC die nummer 1 hits heeft gescoord in Nederland en België. En heeft hij tientallen chart notities op zijn naam staan.

In 2015 verscheen zijn Engelstalige album, getiteld Determination en vorig jaar verscheen ook zijn album Even Stil (2005) opnieuw – dit keer in een Deluxe Edition dubbel CD versie van Universal Music; Brainpower is hiermee de eerste Nederlandse rap-artiest die in deze serie zit, tussen grote namen als Bob Marley, Nirvana en Public Enemy.

Boekingskantoor Twist Agency verzorgt de boekingen voor Typhoon, Kenny B, LAKSHMI, Diggy Dex, Brainpower, Henny Vrienten en Re:Freshed Orchestra. “Twist Agency heeft een unieke kijk op de omgang met artiesten en bovendien een ijzersterk roster vol kwaliteit. Dus ik voel me daar voor mijn boekingen in Nederland op meerdere manieren thuis“, aldus Brainpower.

Momenteel werkt Brainpower aan nieuwe muziek in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.