Shirma Rouse te boeken via Twist Agency

Shirma Rouse en boekingskantoor Twist Agency gaan samenwerken. De zangeres die landelijke bekendheid vergaarde met haar deelname aan tv programma The Voice Of Holland is per direct te boeken via Twist Agency voor de live markt. Shirma Rouse speelt shows met een volledige liveband, maar is ook te boeken voor intieme akoestische shows, eventueel met strijkkwartet. Daarnaast kun je de zangeres boeken voor workshops en als spreekster.

Shirma Rouse begon haar carrière als achtergrondzangeres voor Alain Clark, Bløf, Henny Vrienten (Doe Maar) en vele anderen en ging in die rol ook met Anouk naar het Eurovisie Songfestival, waar ze door The Eurovision Times werd uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres van het hele festival. Dat was toen, nu is Shirma al lang geen achtergrondzangeres meer. Shirma heeft inmiddels 3 albums uitgebracht en ze won de Edison Jazzism Publieksprijs 2015 voor haar 3e album Shout It Out Loud.

De soulzangeres heeft daarnaast ook diverse tours door Nederland gedaan en in theaters gespeeld met haar zelf geschreven theatershow “Shirma

Rouse Sings Aretha” dat in 2017 weer in reprise gaat. Uniek is het, steevast, maanden van tevoren uitverkochte evenement Shirma’s Soul Kitchen, waarin ze zingt en kookt. Daarnaast was Shirma als Maria te zien in The Passion 2015. Juist deze veelzijdigheid past bij de manier van denken van Twist Agency en we kijken daarom enorm uit naar deze samenwerking.

Shirma is net zo enthousiast: “Twist Agency is het innovatieve en vernieuwende boekingskantoor waar naar ik op zoek was voor mijn live markt. Ik heb in Twist Agency mijn gelijkgestemde gevonden!”

Behalve de boekingen van Shirma verzorgt Twist Agency ook de boekingen van Typhoon, Kenny B, LAKSHMI, Diggy Dex, Brainpower, Henny Vrienten en Re:Freshed Orchestra.

Shirma Rouse komt in 2017 met een nieuw theaterconcept met de naam “The Soul of Spanish Harlem” en zal aan het einde van 2016 een nieuw album uitbrengen, waarop het publiek een nieuwe, nog betere kant van haar te horen krijgt.

Boek Shirma Rouse hier!