NIEUWE VOORJAARSTOUR 2017 SHIRMA ROUSE BEKEND GEMAAKT

Vanaf 20 mei zal Shirma Rouse op poppodia door het hele land te zien zijn!

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de beste en meest gevraagde zangeressen van Nederland.

Haar muzikale carrière start zij als backing-vocal voor artiesten zoals Chaka Khan, Michael Bolton, Alain Clark, Candy Dulfer, Henny Vrienten en Anouk. Als Anouk in 2013 Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival wordt Shirma Rouse door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival.

Inmiddels heeft ze vier albums uitgebracht waarvan het derde album, Shout It Out Loud, in 2015 werd bekroond met de Edison Jazzism Publieksprijs. Het laatste langverwachte album ‘Soul Serenade’ kwam op 24 maart uit. Het album is een hartverwarmende ode aan de liefde met nieuw geschreven songs, een duet met de Amerikaanse soulsensatie Ryan Shaw en bewerkingen van klassiekers als Imagine en Let it Be. 2017 is voor Shirma al een succes, maar zal alleen nog maar beter worden!

Verwacht een wervelende show met mix van Shirma’s nieuwe werk en absolute klassiekers, gebracht door de “Queen of Soul”van Nederland, haar waanzinnige muzikanten en The Pretty Vanillas.

THINK ABOUT IT

#niksandersdanliefde

Check onze agenda voor data en ticket links!

Check Shirmas facebook en instagram om te zien wat ze nog meer van plan is!