Boek Lakshmi nu via Twist Agency!

Debuutalbum LAKSHMI nu te beluisteren!

We zitten er al weken op te wachten, maar nu is hij er eindelijk. Het fantastische debuutalbum van LAKSHMI.

Luister hier:

LAKSHMI

LAKSHMI maakt donkere electronische pop en eerlijke pianonummers
Teksten over sigaretten en liefde, steden in de nacht, kunsten en dansen. Hiphopbeats, zweverige lijnen, donkere violen en heftige synths met piano laten je denken aan een driehoeksverhouding tussen Lorde, Lana del Rey & M.I.A.

In December 2014 stonden ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland en Lakshmi zelf was in 2015 gevraagd en heeft gespeeld in de Beste Singer-songwriter van Nederland. Ook speelden ze al bij oa Radio 538.

Na meer dan een 20tal shows bij de Popronde komt in Januari 2016 haar debuut EP uit in samenwerking met o.a. Bart Possemis (FHH & Baskerville) en Thijs Lodewijk (Wende Snijders).
lees meer…

Live zetten ze niet alleen goede muziek neer, maar een complete show en sfeer. Met behulp van beelden wordt de muziek nog beter uitversterkt. Dansbaar, breekbaar en eerlijk waardoor je het met veel plezier zal beleven.

LAKSHMI is beschikbaar in de volgende twee verschillende settings:
De volledige band setting
De semi-acoustic setting.

Madelon Broersen van Jongens v/d Wereld – “Opnieuw speelde Lakshmi een prachtig nummer. Ik nam me voor om ze zo snel mogelijk nog een keer live te zien. Ze waren feilloos in staat om te doen waar muziek voor bedoeld is: het overbrengen van gevoelens en emoties”

Muzine – “De set zit geheid in elkaar, zangeres Lakshmi compenseert haar wat iele stem met een presentatie vol zelfvertrouwen. ”

3Voor12 Breda- De setting, haar verhaaltjes tussendoor, hoe ze het publiek dichterbij lokte en het subtiele samenspel, Lakshmi gaf een memorabel optreden in Hier en Dhaar.”

3voor12 Middelburg- “Muziek met een behoorlijk eigen gezicht, toegankelijk en goed gebracht. Leuk zijn ook die schermen met videobeelden om de muziek te versterken.”