JENNIE LENA NU TE BOEKEN BIJ TWIST AGENCY!

Super blij zijn we dat Jennie Lena vanaf nu te boeken is bij Twist Agency! 

Jennie Lena zingt vanuit haar hart en weet je met haar stem te raken. Haar optredens zijn rauw, emotioneel, en krachtig: de muziek stroomt door elke vezel van haar lijf en met haar stem weet ze keer op keer te ontroeren.

Ze is dan ook meer dan zomaar een zangeres: ze is een authentieke artiest met charisma. Haar stem IS haar hart en ziel, waarmee ze verhalen vertelt, emoties overbrengt en echt contact maakt met de luisteraar. En dat is niet onopgemerkt gebleven.

Zo heeft Jennie Lena in het voorprogramma van Joss Stone gestaan, trad ze op in het legendarische Apollo Theater in Harlem, New York, ging ze meerdere keren op clubtour door Europa, verzorgde ze optredens in Azië en de Verenigde Staten en was ze regelmatig te gast bij programma’s als Giel (3FM) en De Wereld Draait Door (NPO 1).

In 2015 doet ze mee aan The Voice of Holland.

Muzikale Genen
Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in het leven van Jennie Lena. Ze groeide op in een muzikaal
gezin waar iedereen een instrument bespeelde en waar uit elke kamer van het huis alle denkbare muziekstijlen klonken.

“Muziek woonde altijd al in mijn lijf en in mijn ziel. Het is voor mij de meest logische manier om me uit te drukken.”

Zelf maakt Jennie Lena een combinatie van onder andere pop, soul en blues.

Discografie
In 2009 verscheen haar debuutalbum Monsters, dat In 201 werd opgevolgd door het album Life is Like A Chox of
Bogglets (beiden nog onder de naam Jenny Lane).

De singles You start a fire en For Love waren regelmatig op de radio te horen en haar akoestische versie van het nummer Firework van Katy Perry staat op de soundtrack van de Amerikaanse blockbuster The Interview (2014).

Naast haar eigen werk, schrijft ze ook nummers voor en met onder andere Trijntje Oosterhuis, Anouk en Kinderen voor Kinderen.

Momenteel werkt Jennie aan een nieuw album, dat in het voorjaar van 2016 verschijnt.

Anderen over Jennie Lena:
“Met haar stem, haar humor en haar charismatische verschijning maakt ze echt contact met de luisteraar, van hart tot hart.” – 3 voor 12

“Jennie staat bekend om haar betoverende stem, waarmee ze live keer op keer indruk weet te maken.” – Oor “Ik krijg van haar stem een brok in m’n keel. Ze is vocaal zo ‘on point’, daar valt niet mee te fokken” – Anouk

“Jennie is het best te omschrijven als rauw, puur en speels.” – MusicMaker

“Jennie staat niet alleen bekend om de schoonheid van haar stem, maar ook om haar vrije, natuurlijke, gevoelige en krachtige expressiviteit.” – Nu.nl