Bio Jef Neve

Jef Neve bracht einde 2014 zijn eerste solo-album ONE op de markt.
Een groot success, met een tour over de hele wereld die maar liefst 2 jaar zou duren, waarbij ook bijna 70 culturele centra in Vlaanderen werden aangedaan. Van die 70 waren er slechts een 5-tal níet uitverkocht. Maar nu, tijd voor iets nieuw!
lees meer...

Een woordje uitleg van Jef Neve zelf:

“Wat als je voelt dat je op topsnelheid bent? Wat als plots in het midden van je leven alle zeilen in de juiste richting staan? Wat als je eindelijk geleerd hebt om op de moeilijkste golven te blijven rechstaan en met een spectaculaire sprong het veilige strand weet te bereiken?
“Perfect Spirit Control”, het gevoel dat je geest eindelijk doet wat je altijd verlangd hebt, de gedachte dat je zelf aan het roer staat nu, een heerlijk gevoel van vrijheid.

De mooiste muziek is zoals het leven op zijn best: ruimte voor improvisatie, en de mooiste stem subtiel weggelaten zodat het individu naar eigen believen kan inkleuren wat je niet kan leren in de schoolboeken.”
Het tempo ligt hoog, de piano duwt de stroom voorwaarts, drums en electronica doen het rommelen in de onderbuik, terwijl de strijkers voor het drama zorgen. Dit resulteert in meeslepende songs waar je zo de beat onder kan voelen, meegezogen in het ritme van deze tijd.

Boek Jef Neve