Shirma Rouse brengt album uit en viert de verjaardag van Aretha Franklin.

 Op 25 maart 2017 wordt Aretha Franklin 75 jaar, een mooi moment voor Shirma Rouse om haar leven te vieren met de release van een haar langverwachte nieuwe album “Soul Serenade”, een hartverwarmende ode aan de liefde. Alsof dat nog niet genoeg is vindt na de album release het spetterende “Queen of Soul Celebration Concert” plaats. Een concert ter ere van de 75e verjaardag van de “Queen of Soul” Aretha Franklin waarin Shirma samen met het befaamde “Jazz Orchestra of the Concertgebouw” een spetterend optreden zal geven met uitsluitend songs van the “Queen of Soul” .Tevens is dit het eerste concert in een serie optredens die zij in 2017 samen met “The Jazz Orchestra of the Concertgebouw” gaat verzorgen.

Om exact 00.00 uur heft Shirma Rouse het glas samen met het publiek ter ere van de 75e verjaardag van Aretha Franklin en kan er nog tot in de late uurtjes worden gedanst op de tunes van DJ Soulfania.

Soul Serenade

Soul Serenade is het 4e studioalbum van Shirma Rouse  met nieuw geschreven songs en bewerkingen van een aantal klassiekers zoals “Imagine” en “Let it Be”. En o.a. een duet met Soulsensatie Ryan Shaw en “Onze Jongen” Jim Bakkum

The Jazzorchestra of the Concertgebouw

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw wordt omschreven als de beste en meeste swingende bigband van Nederland. Met een ritmesectie van wereldklasse, fantastische blazerssecties en dito solisten die tot de top van de Nederlandse jazzscene behoren. Het Jazz Orchestra treedt jaarlijks wereldwijd op met topartiesten van nationale en internationale faam.

Tourdates

24 maart Q-Factory Amsterdam- 20.30 uur

7 april Luxor Live Arnhem 20.30 uur

8 april 013 Tilburg 20.00 uur