Ernst Jansz nu te boeken voor festivalseizoen bij Twist Agency

Ernst Jansz is voor het aankomende festivalseizoen te boeken via Twist Agency. De zanger en muzikant van Doe Maar en CCC Inc. zal met zijn eigen band solomateriaal naar de festivalpodia brengen. Ernst Jansz zit in 2017 50 jaar in het vak en hij viert dat graag met het publiek.

Ernst Jansz begon in 1967 bij de legendarische hippieband CCC Inc. en nu 50 jaar later is hij nog steeds actief. Onder andere met hetzelfde CCC Inc. dat in het najaar een jubileumtournee zal doen, maar ook met Doe Maar, als auteur, muzikant, theatermaker en producer.

In 1978 richt Jansz Doe Maar op en ook met die band lijkt het succes nooit op te houden. Ondanks dat de band zichzelf in 1984 ophief door een teveel aan succes, hebben de leden van de groep elkaar de afgelopen jaren regelmatig teruggevonden op het podium. In 2016 stond Ernst Jansz met Doe Maar nog 3 keer in een uitverkochte Ziggo Dome en ook dit jaar staat Doe Maar op tal van Nederlandse festivals.

Solo blijft Ernst Jansz het publiek betoveren met mooie eigen liedjes van albums als De Overkant, Molenbeekstraat en zijn veelgeprezen Bob Dylan-vertalingen van het album Dromen van Johanna. Dit najaar gaat hij op theatertournee met nieuw repertoire.

Tussen de concerten van Doe Maar door is Ernst Jansz dit jaar beschikbaar voor festivaloptredens met zijn eigen band, bestaande uit Guus Paat (gitaren), Richard Wallenburg (bas) en Aili Deiwiks (viool). Deze optredens zijn te boeken via Twist Agency.

Boek Ernst Jansz hier!

Behalve de boekingen van Ernst Jansz verzorgt Twist Agency ook de boekingen van Typhoon, Kenny B, LAKSHMI, Diggy Dex, Terilekst, Brainpower, Shirma Rouse, Henny Vrienten, Jef Neve, Drummakid, Dope D.O.D. en Re:Freshed Orchestra.