DRUMMAKID nu te boeken bij Twist Agency!

DRUMMAKID heeft deze week gekozen voor een exclusieve samenwerking met boekingskantoor Twist Agency. DRUMMA is bekend geworden als drummer van Typhoon en als producer, maar heeft zich ondertussen doorontwikkeld tot een van de meest talentvolle jonge rappers van Nederland. Na de release van zijn meest recente EP Newk!d!nclass is DRUMMAKID nu klaar om dat op de bühne te bewijzen.

DRUMMAKID begon zich voor het eerst serieus in de Nederlandse muziekindustrie te mengen door te drummen voor artiesten als Berget Lewis, Zwart Licht XL, Jennie Lena en SEEKA. Deze artiesten inspireerden hem nog meer uit zijn talent te halen en samen met Marvin Escobar begon hij muziek te produceren. Samen produceerden ze 23 tracks voor het eerste solo album van Akwasi (Zwart Licht), waaronder de single “Dorst” die een gouden plaat opleverde.

In deze periode begon DRUMMAKID ook zijn eerste raps op te nemen op zijn eigen beats en dit zorgde in 2015 voor zijn eerste release, de EP Out Of The Blacc. DRUMMAKID was inmiddels al enige tijd de vaste drummer van Typhoon maar bleef zijn vaardigheden als rapper verder ontwikkelen. Tijdens de liveshows van Typhoon kreeg hij de kans live de 2 elementen, drums en raps, te combineren, waarmee hij iedere show het publiek wist te verbazen.

In november 2016 bracht DRUMMAKID zijn tweede EP Newk!d!nclass uit, dat een maand later al meer dan een miljoen keer werd gestreamd. Zijn facebook-teller staat op 26k likes “and counting”, waarvan de meeste fans uit de landen Ghana en Indonesië komen. Zijn tv debut was zijn fenominale optreden tijdens de minuut bij De Wereld Draait Door.

Na zijn livedebuut op Eurosonic Noorderslag Festival in 2016 is DRUMMAKID klaar voor shows en zal hij het komende jaar blijven werken aan zijn muziek. Zo komt eind januari een videoclip uit voor de volgende single “Hi Freq Girl”.

Twist Agency is blij met DRUMMAKID en zal hem de komende tijd ondersteunen om zijn doelen te bereiken.

Behalve de boekingen van DRUMMAKID verzorgt Twist Agency ook de boekingen van Typhoon, Kenny B, LAKSHMI, Diggy Dex, Terilekst, Brainpower, Shirma Rouse, Henny Vrienten, Jef Neve, Dope D.O.D. en Re:Freshed Orchestra.