Diggy Dex als eerste rapper naar Carré.

Rapper Diggy Dex gaat op 17 april 2017 (Tweede Paasdag) als eerste Nederlandse rapper een volledige show spelen in Koninklijk Theater Carré, Amsterdam.Hij bracht onlangs zijn nieuwe album ‘Golven’ uit en gaat eerst met zijn liveband in oktober en november langs de Nederlandse poppodia. In Carré staat hij ook met zijn volledige band en zorgt hij samen met diverse gastartiesten voor een unieke ervaring. De verkoop is per direct gestart.
Kaarten zijn hier te verkrijgen.

Ondersteund door een uitgebreide band en het publiek zelf (interactie gegarandeerd) rapt Diggy Dex net zo indringend over zowel zijn twijfels in het leven als humoristische verhalen over de wereld. Hij neemt je mee in een unieke en onvergetelijke ervaring die avond, en er is geen mooiere plek te bedenken om dat perfect tot uiting te laten komen dan in Carré.. 
Speciaal voor de show in Carré wordt Diggy Dex bijgestaan door een aantal gastartiesten, waaronder Eva de Roovere, Stef Bos, JW Roy, Paul de Munnik, Linde Schöne en Jiggy Djé.

In zijn voorstelling “Golven”(naar het gelijknamige album) neemt de chansonrapper je mee naar zijn wereld: eentje met een optimistische boodschap zoals in zijn hit met JW Roy dit jaar “Treur Niet (Ode Aan het Leven)”. Deze single leverde Dex overigens onlangs nog de BUMA NL Award op voor “Beste Single Pop”, waarvoor ook Marco Borsato en Guus Meeuwis genomineerd waren. Vorige week is zijn nieuwe single “Laten We Dansen” met Paul de Munnik uitgekomen.

Diggy Dex scoorde een nummer 1 hit met Eva de Roovere (Slaap Lekker / Fantastig Toch), speelde op Lowlands en stond voor twee man en een paardenkop in café ‘De Lekke Kruik’ in Biggekerke. Waar hij ook staat, met relativerend optimisme vertolkt Diggy Dex zijn liefde voor muziek en tekst.

Zijn nieuwe album “Golven” is het vijfde album van Diggy Dex en de opvolger van “Do It Yourself” uit 2014. De plaat telt 14 tracks en gastbijdrages van Paul de Munnik, Linde Schöne, Jiggy Djé, Big2, JW Roy en René van Mierlo.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Twist Agency
Casper@Twistagency.nl

Heads-up
Jules Weijers
Jules@heads-up.nl

Noah’s Ark
Pim Lauwerier
Pim@noahsark.nu