Terilekst nu te boeken bij Twist Agency.

Producer Terilekst is vanaf nu te boeken via Twist Agency.
Terilekst brengt in een unieke liveshow zijn instrumentale Turquoise album naar de bühne met live sampling en het Hammond orgel dat de rode draad vormt op zijn album.
Luister Turquoise hier!

Terilekst is een bekende naam in de Nederlandse Hip-Hop scene. Hij produceerde voor oa. Extince, Jiggy Djé, Childish Gambino en Kohfie Konnect, maakte de officiële remix voor Anouk’s eerste nummer-1 hit Three Days In A Row en bracht het album Spacekees & Terilekst uit met Spacekees. Dit jaar verscheen zijn eerste volledig instrumentale album Turquoise (label: Noah’s Ark), dat door Giel Beelen werd uitgeroepen tot “plaat van de week” in de VARA-gids met de woorden: “Je gedachten gaan even heerlijk op vakantie.”

Casper Knipscheer van Twist Agency is blij met zijn nieuwe aanwinst: “Terilekst heeft dit jaar een pareltje van een album afgeleverd. Toen wij hoorden dat hij dat live naar het podium wilde brengen, was er geen moment van twijfel, wij willen hier graag aan meewerken.”

Terilekst gaat live zijn Turquoise album maken/samplen, maar ook al zijn gouden hits komen in zijn show voorbij. Van ‘Blauw bloed’ tot ‘Ik wil een meisje’.

Behalve de boekingen van Terilekst verzorgt Twist Agency ook de boekingen van Typhoon, Kenny B, LAKSHMI, Diggy Dex, Brainpower, Henny Vrienten, Shirma Rouse en Re:Freshed Orchestra.