Yoga in Concert – Mindfulness in Concert

YOGA IN CONCERT – MINDFULNESS IN CONCERT

Gitarist Jan Kuiper, ademcoach/yogini Yvonne de Hoop en zangeres/harpiste Iris Kroes nemen je mee op een unieke innerlijke reis. Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare. Stap binnen in een wereld waar muziek, yoga en mindfulness samenkomen om een diepgaande ervaring van innerlijke rust en verbinding te creëren. In dit bijzondere concert worden de klanken van de muziek niet alleen gehoord, maar ook gevoeld. Het is een uitnodiging om volledig aanwezig te zijn, om elk moment bewust te beleven en te omarmen in het hier & nu. Terwijl de muziek je zintuigen streelt, word je uitgenodigd om diep te ontspannen en je volledige aandacht te richten op het huidige moment.

COLORS OF COLDPLAY  Een voorstelling met de mooiste songs van Coldplay waaronder The Scientist en Skyfull of Stars, Fix You. Prachtige muziek van één van de meest succesvolle bands aller tijden.

DE REIS VAN DE VLINDER Een voorstelling geïnspireerd op het leven, de wijsheid en de metamorfose van vlinders.

Wat de rups het einde noemt, noemt de rest van de wereld een vlinder. Lao Tze. 

DE JONGEN, DE MOL, DE VOS EN HET PAARD Een voorstelling geïnspireerd op het uiterst succesvolle boek: ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’

NB Yoga in Concert – ligvoorstelling  Mindfulness in Concert zittend publiek

Boek Yoga in Concert

Telefoon: +31 (0)6 19 890 805
Boekingen: casper@twistagency.nl