Wegens succes een extra show van Typhoon in Caprera!

Wegens succes bijgeboekt: Typhoon
Het concert van Typhoon op vrijdag 30 juni in Caprera is bijna uitverkocht. Caprera biedt een extra concert aan op donderdag 29 juni. Kaarten zijn vanaf vandaag in de verkoop.

Typhoon neemt speciaal voor deze twee concerten support-act LAKSHMI mee naar Caprera.

Typhoon
Typhoon is een Nederlandse hiphopmuzikant die ziel en zaligheid blootlegt met zijn eerlijke en oprechte teksten. Zeven jaar na ‘Tussen Licht en lucht’ kwam Typhoon met zijn titanenband terug met zijn alom bejubelde album ‘Lobi da Basi’. Inmiddels is het album al ruimschoots goud en in 2015 was het het bestverkochte vinyl album in Nederland. Dit jaar toert Typhoon met zijn ‘Moro Lobi’ tour langs de theaters.

LAKSHMI
LAKSHMI is een frêle, meisjesachtige verschijning. In 2016 werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en was ze te gast bij De Wereld Draait Door, 3FM en NPO Radio 2. Eind maart 2017 kwam haar debuutalbum uit, wat resulteerde in lovende recensies van o.a. Eric Corton (“Een debuut waar je niet om heen kan”) en Leo Blokhuis (“Bezwerend mooie muziek”).

Kaarten voor de tweede show van Typhoon zijn vanaf donderdag 18 mei, om 15:00 uur, te koop via www.caprera.nu of aan de kassa van het theater.