Wegens groot succes 12 nieuwe clubshows van de 3JS

Dit voorjaar speelden de 3JS hun eerste clubtour ooit met uitverkochte shows in het Paard, De Meester, Hedon, Doornroosje, Patronaat en de Melkweg. Wegens dit grote succes duiken de Jees dit najaar, samen met hun superstrakke band, opnieuw de clubs in!

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met de 3JS toen zij hun debuutalbum ‘Watermensen’ uitbrachten. In de jaren die volgden bracht de band nóg negen studioalbums uit waarvan er vier de gouden status behaalden. Naast hun onafgebroken aanwezigheid op de radio, kennen we de Jees natuurlijk van tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en hun muzikale bijdrages aan programma’s als DWDD.

In 2008 zetten de 3JS hun eerste voorzichtige stappen op de planken van het theater.  Ze vulden de band aan met 4 ervaren topmusici en werden zo een 7-koppige band die alle muziekstijlen beheersen. Wat begon met een op akoestische instrumenten gebaseerde folksound is uitgegroeid tot een geheel eigen pop/rock sound met als belangrijke kenmerken de Nederlandse taal en de onmiskenbare stem van zanger Jan Dulles.