Theatercollege Ik ben vrij

Tijdens het theatercollege Ik ben vrij wordt schrijfster en columnist Lale Gül geïnterviewd over haar leven als afvallige en tegelijkertijd succesvol schrijver.

Drie jaar na haar daverend succesvolle debuutroman Ik ga leven, een roman over haar jeugd in een strenggelovig moslimgezin, maakt Lale de balans op. In haar onlangs verschenen tweede boek Ik ben vrij blikt Lale terug op de eerste jaren van haar nieuwe leven.

Dat nieuwe leven heeft haar succes gebracht, prijzen, steun, nieuwe ontmoetingen en vriendschappen, en vooral vrijheid. Maar aan de andere kant is ze bedreigd en wordt ze uitgekotst door haar familie, vrienden van vroeger, de moslimgemeenschap en zelfs haar zusje.

Voor haar vrijheid heeft ze een hoge prijs betaald. Was die het waard?

Op het podium is Lale openhartig en beantwoordt zij vragen van geïnteresseerden, mede-afvalligen en twijfelaars.

Boek Ik ben vrij

Telefoon: +31 (0)6 19 890 805
Boekingen: casper@twistagency.nl