TWIST AGENCY ZOEKT PROMOTIE & COMMUNICATIEMANAGER

Per wanneer: direct
Aantal uren: 36 uur
Type aanstelling: dienstverband
Standplaats: Abcoude

 

Over Twist Agency:

Twist Agency is een jong boekingsbureau dat bestaat sinds september 2015 en zich bezighoudt met verschillende genres van pop, hip hop, soul tot singer-songwriter en electronic. Het huidige roster bestaat uit artiesten zoals: Wende Snijders, Typhoon, Kenny B, Diggy Dex, LAKSHMI, Brainpower, Dope DOD, Terilekst, Henny Vrienten, Jef Neve, Re:Freshed Orchestra. Naast de festival en club shows boekt Twist Agency ook in het theater, workshops en huiskamerconcerten.

 

Vacature:

Wij zijn per direct op zoek naar een Promotie & Communicatiemanager. Als Promotie & Communicatiemanager ben je verantwoordelijk voor het maken en coördineren van de promotie van shows en tours in samenwerking met de artiesten (management) en je collega’s. We zoeken een gedreven persoon die met passie wil werken aan de carrières van artiesten en Twist Agency als bedrijf.

 

Werkzaamheden:

– Het opzetten en uitvoeren van (tour) promotie van artiesten.
– Het ontwikkelen van promotieplannen- en campagnes.
– Het verzamelen van en overzicht houden op alle relevante data m.b.t. shows. – Het online bereik van Twist Agency vergroten.
– Online content creëren voor de eigen kanalen van Twist Agency.
– Nieuwsbrieven, persberichten en overige mailings opmaken en uitsturen.
– Contact onderhouden met (pop)podia, festivals en theaters.

 

We zijn op zoek naar:

– HBO/Academisch denkniveau.
– Commercieel inzicht.
– Aantoonbare ervaring met promotie en marketing.
– Ervaring met betaalde promotiecampagnes via platformen zoals Facebook, Google en Twitter is een pré. – Aantoonbare ervaring in en affiniteit met de entertainment- en muziekindustrie.
– Goede schrijf- en spreekvaardigheid in Nederlands en Engels.

 

Wat bieden wij:

Een uitdagende werkplek met collega’s die ruime ervaring en kennis hebben in de entertainment- en muziekbranche. In de functie is er veel ruimte voor nieuwe initiatieven en eigen verantwoordelijkheden. Wij bieden je een marktconform salaris.

Wil jij het team van Twist Agency komen versterken?
Stuur je motivatiebrief en CV naar: Casper@Twistagency.nl