Roxeanne Hazes na zwangerschap met nieuwe muziek op tour

Roxeanne Hazes brak vorig jaar door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’.

Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band door het hele land. Na shows op Koningsdag en Bevrijdingsdag is ze begonnen aan haar zwangerschapsverlof, om in het najaar terug te keren met een mini-tour langs Amsterdam, Groningen, Gouda en Utrecht.

“Ik ben amper een weekend met verlof, maar mis het optreden nu al. Daarom ga ik na mijn zwangerschap vier exclusieve shows door het land doen. Met oude en nieuwe muziek en zoals altijd maken we er een goed feestje van.”


Najaarstour Roxeanne Hazes

Vrijdag 16 nov – Simplon, Groningen

Donderdag 22 nov – Paradiso, Amsterdam

Vrijdag 30 nov – So What!, Gouda

Donderdag 6 dec – Ekko, Utrecht

 

In het voorjaar van 2017 werd het album ‘In Mijn Bloed’ voorafgegaan door single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Dat nummer werd gelijk een groot succes met meer dan tweeënhalf miljoen streams en evenzoveel views op de spraakmakende videoclip. Radio 2 DJ Gerard Ekdom noemde het nummer een instant klassieker en op de zender werd Ik Was Toch Je Meisje dan ook Top Song. Titeltrack ‘In Mijn Bloed’ ontving diezelfde eer. Ook op QMusic, Radio 1, 3FM, 100%NL, 538, Radio 2 België en MTV zijn de singles veelvuldig te horen en te zien.