Roxeanne Hazes gaat weer op tour!

 


In februari en maart gaat Roxeanne Hazes opnieuw op tour. Dit nieuws maakt de zangeres bekend met haar nieuwe single en video ‘Verdovend Middel’.

Haar huidige tour begon in een uitverkochte Melkweg Amsterdam en bracht haar onder meer uitverkochte shows in Utrecht, Haarlem en Den Haag. De kaartverkoop voor de voorjaarstour is per direct begonnen via onderstaande zalen.

Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum In Mijn Bloed is het hard gegaan voor Roxeanne Hazes. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde Roxeanne met haar band twaalf prachtige clubtour-shows. Het album In Mijn Bloed werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views.

Roxeanne: “Deze geweldige tour smaakt naar meer. Mijn eigen nummers spelen met deze jongens is een droom die uitkomt. De prachtige reacties uit het publiek en mooie gesprekken met de fans na afloop, zijn hartverwarmend. Ik ben zo trots op hoe we de studio-liedjes naar het podium hebben vertaald en kan niet wachten om in het voorjaar nog verder uit te pakken.”

Bij de nieuwe single ‘Verdovend Middel’ schoot regisseur Florian Vermeulen – die eerder de video bij ‘Ik Was Toch Je Meisje’ verzorgde – een flitsende videoclip die nu te zien is op Youtube. Bij deze video deelt Roxeanne Hazes de tourdata van haar voorjaarstour:

Oosterpoort Groningen Zat 20 januari [Noorderslag]

De Duycker Hoofddorp Zat 17 februari [deze show is onderdeel van Meerlive]

De Pul Uden Zat 24 februari

Rotown Rotterdam Zat 3 maart

Gebr. Nobel Leiden Vrij 9 maart

Grenswerk Venlo Zat 10 maart

Luxor Live Arnhem Do 15 maart

Nieuwe Nor Heerlen Vrij 16 maart

De Vorstin Hilversum Zat 17 maart

Bibelot Dordrecht Do 22 maart

P60 Amstelveen Vrij 23 maart

Cacaofabriek Helmond Zat 24 maart

Hedon Zwolle Zat 31 maart

De ticketverkoop van voorjaarstour zijn per direct gestart via de diverse zalen.