Rico, Sticks en Typhoon naar Ziggodome!

Rico & Sticks en Typhoon op 9 december in Ziggo Dome

 

ZWOLLE – Rico & Sticks en Typhoon geven op 9 december een concert in de Ziggo Dome. Dit werd zojuist in het TV-programma De Wereld Draait Door bekend gemaakt. Het wordt de grootste show in de geschiedenis van de Nederlandstalige hiphop. De kaartverkoop van het concert is direct gestart via www.ricostickstyphoon.nl.  

,We hadden nooit durven dromen dat wat 15 jaar geleden begon op een zolderkamer in Zwolle ons naar de Ziggo Dome zou brengen.’, aldus Rico & Sticks. ,De show wordt een viering van de Nederlandstalige hiphop. We gaan er een groot feest van maken met veel gast-artiesten in een energieke mix van onze muziek uit de laatste vijftien jaar. We kunnen niet wachten!’, aldus Typhoon.

Rico & Sticks zijn bekend van Opgezwolle. De hiphopformatie uit Zwolle scoorde hits als ‘Hoedenplank’ en ‘Verre Oosten’. Het album ‘Eigen Wereld’ wordt gezien als een van de belangrijkste albums uit de Nederlandstalige hiphop. Na een pauze van een aantal jaar keerden de heren afgelopen jaar terug op Lowlands en geven ze 18 maart een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall. In de beginjaren van Opgezwolle stond Typhoon vaak met hen op het podium en werden de rappers vrienden voor het leven.

De grote doorbraak van Typhoon kwam met het album ‘Lobi Da Basi’ waar hij afgelopen jaar een gouden plaat voor kreeg. Hij speelde alle grote festivals in Nederland plat en sloot het jaar in december af met twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall.

NPO 3FM Presents

Rico & Sticks x Typhoon
Ziggo Dome, Amsterdam
Vrijdag 9 december 2016

Staanplaatsen en zitplaatsen zijn direct in verkoop gegaan via  www.ricostickstyphoon.nl.