Bio OG3NE

OG3NE is de Nederlandse vocalgroup bestaande uit de zussen Lisa, en de tweeling Amy en Shelley, die geroemd wordt om hun bijzondere harmonieuze vocale kwaliteiten. De naam OG3NE staat voor de bloedgroep O van hun moeder en de genen die de zussen aan elkaar verbinden.

In 2014 wonnen zij als eerste groep ter wereld het vijfde seizoen van ‘The Voice’. 2016 is echter het jaar van hun echte grote doorbraak in Nederland. In het programma Beste Zangers laten zij wekelijks Nederland versteld staan van hun bijzondere samenzang. In het voorjaar van 2017 vertegenwoordigt OG3NE Nederland op het Eurovisie Songfestival in Kiev, Oekraïne, met het zeer persoonlijke en harmonieuze Lights And Shadows.

Door hun kwalitatieve en energieke optredens en concerten is OG3NE inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld en ligt de wereld letterlijk voor ze open.

Na het succes van de twee theatertournees ‘SWEET HARMONY TOUR ‘The Home Isolation Edition’ en de ‘SAMEN UIT, SAMEN THUIS’ tournee is OG3NE de komende maanden te voor openluchttheaters en festivals. In deze speciale live show combineert OG3NE het Engelstalige en Nederlandstalige repertoire.

Boek OG3NE

Telefoon: +31 (0)6 19 890 805
Boekingen: casper@twistagency.nl