Bio Loen

Loen neemt je mee in haar originele blik op de wereld, gedurfde uitspraken en immer turbulente liefdes leven. Soms pijnlijk herkenbaar, altijd catchy, een tikkeltje dramatisch en hier en daar een beetje buiten de lijntjes. Verwacht brutale Nederlandstalige pop die je niet alleen kan laten lachen én meezingen, maar ook niet bang is om te zeggen wat jij al de hele tijd zat te denken. Een combinatie van je favoriete indie-artiesten (denk aan S10, Eefje de Visser, Froukje en WIES), met poppy melodieën, RnB vocal-runs en een rock-attitude. Alternatieve Nederlandstalige pop, maar met een edge. 

‘Loen’ als concept is nieuw, maar ook weer niet. Zangeres en songwriter Eline Mann was namelijk altijd al Loen (door familie, vrienden van familie en andere intimi werd zij van kinds aan al zo genoemd), en deze bijnaam is sindsdien een beetje blijven hangen. De naam ‘Loen’ voelt daardoor heel natuurlijk aan en past perfect bij het ongefilterde, spontane en ietwat kindse bravoure die in de muziek naar voren komt. 

De debuut EP ‘Hoi Ik Ben Loen’ barst van de Millennial/Gen-Z anthems, maar iedereen die on the same page is, is welkom om mee te blèren. Op 10 maart maakt de wereld voor het eerst kennis met Loen, want dan komt de debuut-single ‘Hij Weet Dat Het Pijn Doet‘ eindelijk uit…. Ben je ready? 

Boek Loen

Telefoon: +31 (0)6 19 890 805
Boekingen: rosalie@twistagency.nl