Bio

Gintronix brengt de geluiden en liedjes terug uit een tijd waarin EDM nog Easy Damn Money betekende, en laat de geluiden en geuren van de Studio 54-dansvloer, the Mothership en het Harlem Apollo Theatre herleven.

Jazz Meijers en haar vader JB mikken hoog.
Door een lange geschiedenis (JB) te combineren met Jazz’s natuurlijke muzikale instinct, zijn deze twee muzikanten op een missie om de F terug te brengen in Funk, de B terug in Boogie en de lang verloren S in Swing.

Hun Caribische studio op het prachtige eiland Bonaire (Nederlands Caribisch gebied) bracht ’23 Boogie’ voort, een aanstekelijke knaller die direct na de release de Nederlandse hitlijsten bereikte. NPO Radio 2 verkoos het tot Topsong en al snel speelden alle stations het nummer waar iedereen van opstond en ging dansen.

Zowel Jazz als JB spelen een breed scala aan instrumenten en hun schijnbaar moeiteloze songwriting is niets minder dan Gods geschenk aan de mensheid; soulvolle caleidoscopische mini-reizen naar het sonische rijk van 2022 en daarna.

Een liefde voor kleurrijke beelden, kunst en aanstekelijke grooves houdt deze familie in leven in tijden waarin tv en kranten niets anders dan blues, blues en blues geven.

Voor 2023 staat een volledig album op Zip Records gepland en staat een liveband met badass supercats klaar om het podium te bestormen.

Boek Gintronix

Telefoon: +31 (0)6 19 890 805
Boekingen: boekingen@twistagency.nl