Dope D.O.D nu te boeken bij Twist Agency!

Rapgroep Dope D.O.D. heeft deze week gekozen voor een samenwerking met boekingskantoor Twist Agency. Dope D.O.D. geldt als een van Nederlands succesvolste Hip-Hop exportproducten door het wereldwijd releasen van albums, tours met oa. Limp Bizkit en Korn en optredens op de grootste festivals van Europa. Dat de wikipedia-pagina van de groep in het Russisch langer is dan in het Nederlands zegt iets over de enorme aantrekkingskracht van de groep in het buitenland.

Dope D.O.D. komt uit Groningen en heeft een eigen sound, waarin klassieke hardcore Hip-Hop en nieuwere elektrische dubstep, trap en drill-geluiden elkaar ontmoeten en zorgen voor zware, donkere en ook agressieve beats. De sterke vocalen van rappers Jay Reaper en Skits Vicious maken het een uniek geheel.

In 2011 maakte Dope D.O.D. indruk met hun eerste videoclip ‘What Happened’, die op dit moment bijna 25 miljoen keer bekeken is op youtube. Deze single zorgde voor uitverkochte shows wereldwijd, tours met Limp Bizkit en Korn en optredens op de grootste festivals van Europa waar ze het podium deelden met onder andere Cypress Hill, Method Man, Redman, Snoop Dogg en A$AP ROCKY.

Ook stonden ze op het SXSW Festival in Amerika, waar ze ontdekt werden door het bekende Hip-Hop label Duck Down Records en daar vervolgens hun eerste album Branded uitbrachten. Na dat eerste album is Dope D.O.D. zeer productief geweest met 9 releases in 5 jaar. Begin 2016 kwam de groep uit Groningen met een 17 tracks tellende mixtape: Acid Trap. Acid Trap staat voor een nieuw geluid dat ontstaan is uit het constant innoveren in hun muziek.

Begin 2017 zal Dope D.O.D. een album uitbrengen met de legendarische rapformatie Onyx. De twee groepen werkten al samen op het Dope D.O.D. album Da Roach en het Onyx album Wakedafucup en de chemie die beide groepen voelen, zal nu een heel album gaan voortbrengen.

Boekingskantoor Twist Agency kent de live reputatie van Dope D.O.D. en kijkt met vertrouwen uit naar de samenwerking met de Groningers. Casper Knipscheer van Twist Agency zegt daarover: “ik heb Dope D.O.D. zien optreden op HipHop Kemp in Tsjechië waar de groep als headliner geprogrammeerd stond tussen PRhyme (Royce da 5’9” + DJ Premier) en Mobb Deep. Vanaf dat moment weet ik zeker dat Dope D.O.D. ontzettend veel kan bereiken.”

Boek Dope D.O.D nu

Behalve de boekingen van Dope D.O.D. verzorgt Twist Agency ook de boekingen van Typhoon, Kenny B, LAKSHMI, Diggy Dex, Terilekst, Brainpower, Shirma Rouse, Henny Vrienten, Jef Neve en Re:Freshed Orchestra.