Bio Dire Straits Legacy

DIRE STRAITS LEGACY is de unieke en meest geliefde opvolger van de iconische muziek van DIRE STRAITS. De line-up bestaat uit 5 oorspronkelijke leden die hebben bijgedragen aan het unieke geluid en jarenlang hebben opgenomen en getoerd met DIRE STRAITS.

De legendes van de Britse rock, DIRE STRAITS, hebben wereldwijd meer dan 120 miljoen albums verkocht, en de meeste daarvan bevatten opnames van:

  • Alan Clark, de eerste toetsenist van DIRE STRAITS, Grammy Award-winnaar en inductee van de Rock’n’Roll Hall of Fame in 2018;
  • Phil Palmer & Danny Cummings, die deel uitmaakten van de band voor het geweldige album “On Every Street” en de wereldtournee;
  • Mel Collins, die sinds het album en de wereldtournee van “Love Over Gold” uit 1982 saxofoon speelde bij DIRE STRAITS;

Andere leden van DIRE STRAITS LEGACY zijn bassist Trevor Horn (The Buggles, Yes), een van ’s werelds grootste hitproducenten voor artiesten als Tina Turner, Tom Jones, Marc Almond, Barry Manilow, Cher, Boyzone, 10cc, Bryan Ferry, John Legend, Lisa Stansfield, Robbie Williams, Grace Jones, Simple Minds en nog veel meer.

De line-up wordt aangevuld door Cristiano Micalizzi, een met een Grammy bekroonde drummer, Primiano Di Biase, de meest gevraagde toetsenist van Europa,

En niet in de laatste plaats frontman Marco Caviglia, die algemeen wordt beschouwd als de toonaangevende autoriteit ter wereld op het gebied van Mark Knopflers unieke gitaarspeelstijl.

Puttend uit zes platina albums, bevat de ongelooflijke live show van de band alle klassieke hits van DIRE STRAITS, waaronder “Money for Nothing”, “Sultans of Swing”, “Romeo and Juliet”, “Walk of Life”, “Brothers in Arms”, “Tunnel of Love” en nog veel meer.

Boek Dire Straits Legacy

Telefoon: +31 (0)6 19 890 805
Boekingen: casper@twistagency.nl