Boek een artiest in 1 klik!

Brainpower & Re:Freshed Orchestra 15 jaar ‘Verschil moet er zijn’

In 2017 bestaat het tweede album van Brainpower ‘Verschil Moet Er Zijn’ (met oa de monster-hits ‘Dansplaat’ en ‘Voel de Vibe’) 15 jaar. En dat moeten we vieren!

Hij gaat samen met The Re:Freshed Orchestra (bekend van o.a. de Uitmarkt, North Sea Jazz, Gouden Kalf en Top Notch) touren. Tijdens de live-show komen alle hits en meer aan bod.

Na 10 top-100 albums, meer dan 20 gouden & platina platen, ruim 3000 live-shows (waaronder 6 x Lowlands, 5 x Noorderslag, 2 x Pinkpop), meer dan 1 miljoen verkochte platen als artiest / songwriter / muzikant is Brainpower één van de meest succesvolle Nederlandse rappers.

In 2015 heeft hij samen met Jörgen Raymann een theatertour gedaan met ruim 75 shows door heel Nederland. Momenteel werkt Brainpower aan nieuw Nederlandstalig materiaal.

Voor dit concept hebben wij al het Concertgebouw in Amsterdam en diverse festivals, waaronder Bevrijdingsfestivals, bevestigd.

Hierbij de besloten link naar de showtrailer voor een beter beeld van wat je kunt verwachten. In deze trailer zijn ook drie nummers met The Re:Freshed Orchestra verwerkt. De opnames zijn van de eerste repetitie.

Boek Brainpower hier!

Boek Re:Freshed Orchestra hier!