Bio 3JS

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met de 3JS toen zij hun debuutalbum ‘Watermensen’ uitbrachten. In de jaren die volgden bracht de band nóg negen studioalbums uit waarvan er vier de gouden status behaalden. Naast hun onafgebroken aanwezigheid op de radio, kennen we de Jees natuurlijk van tv-programma’s als De Zomer Voorbij, De Beste Zangers van Nederland en hun muzikale bijdrages aan programma’s als DWDD.

Twaalf studioalbums en onschatbare podiumervaring op zak , 3JS knallen nog net zo hard als voorheen. Wat begon met een op akoestische instrumenten gebaseerde folksound is uitgegroeid tot een geheel eigen pop/rock sound met als belangrijke kenmerken de Nederlandse taal en de onmiskenbare stem van zanger Jan Dulles. Toen Robin de band kwam versterken besloot de band met het twaalfde album ‘de meest positieve plaat ooit te maken’.

In 2023 kwam dan ook het album ‘Mooie Tijden’ uit, en werd het 15-jarig jubileum gevierd in de theaters, en met een uitverkochte show in Caprera. De sterke live band is alles behalve in het Volendam hokje te plaatsen.

Boek 3JS

Telefoon: +31 (0)6 19 890 805
Boekingen: casper@twistagency.nl